Mielekäs asuinympäristö

 

”Koti on aina yhtä tärkeä, olipa se punainen tupa tai kerrostalokaksio. Jokaisella on oltava mahdollisuus asua kohtuuhintaisesti toiveidensa ja elämäntilanteensa mukaisesti. Asuntolainasta ja vuokrasta selviäminen ei saa olla kenellekään elämäntehtävä.” Keskustan periaate 80.

Jokainen meistä tarvitsee turvallisen asuinympäristön, jossa ei tarvitse pelätä. Mielekäs asuinympäristö sisältää turvallisen kodin ja sen lähipiirin lisäksi lähipalvelut ja harrastusmahdollisuudet sekä puhtaan sisäilman ja mahdollisuuden nauttia luonnon vihreydestä. 

Perusterveydenhuolto on tuotettava lähipalveluna ja kauppaan on päästävä.  Kylät ja kaupunginosat ovat meille kotiseutuja, joista voimme olla ylpeitä. Ihmiset tarvitsevat toisiaan, mutta myös lepoa ja hiljaisuutta. Jokaiselle lapselle on taattava ainakin yksi harrastus.

Luonto kuuluu kaikille ja jokaisella on oltava oikeus päästä kävellen luontoon, joko metsään, puistoon tai vesistön äärelle. Luonnon merkitys hyvinvoinnillemme on todistettu tutkimuksissa. Väestön keskittyessä suuriin taajamiin tulee muistaa, että myös rakennetun ympäristön tulee tukea ihmisen hyvinvointia ja terveyttä. Kaupungeissakin puistojen ja metsien on oltava lähellä.

 

Yhteystiedot

Marjo Mäkinen-Aakula

mmakinenaakula(ät)

gmail.com

p. 040 7696056

Facebook: Marjo Mäkinen-Aakula - edustajasi

Twitter @Makinenaakula

Tukiyhdistys:

Keskeltä Kenttää Pirkanmaan Parhaaksi ry.

Tukitili:

FI27 5311 0020 1455 64

Powered by Aava 3